Πληροφορίες για το Λεωνίδιο

separator

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ

 

Το Λεωνίδιο απέχει 95 χλμ από την Τρίπολη και 210 χλμ από την Αθήνα.

Οδικώς απέχει 2,5 – 3 ώρες από την Αθήνα. Εάν κάποιος δεν έχει δικό του αυτοκίνητο, μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα από τα τρία δρομολόγια που πραγματοποιεί καθημερινά το ΚΤΕΛ Αρκαδίας από την Αθήνα. Εάν πάλι έχετε δικό σας σκάφος, μπορείτε να «δέσετε» στο λιμάνι της Πλάκας.

 

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

 

Στο Λεωνίδιο, καθένας μπορεί να βρεί μία παραλία της αρεσκείας του. Η πιο γνωστή είναι η κοσμοπολίτικη Πλάκα, στην οπoία κανείς μπορεί να κάνει θαλάσσια σπορ, να λάβει μέρος σε καποιο τουρνουά beach volley ή ακόμα να απολαύσει το φαγητό του ή τον καφέ του στα εστιατόρια - καφέ της παραλίας. Αυτό δεν σημαίνει πως κάποιος δεν μπορεί να απολαύσει ένα ήσυχο μπάνιο μακριά από την πολυκοσμία, αφού η ακτογραμμή είναι πολύ μεγάλη. Εναλλακτικά, μπορεί κάποιος να επισκεφθεί τόσο τις παραλίες των διπλανών χωριών (Πούληθρα, Άγιος Γεώργιος, Φωκιανό, Τηγάνι Τυρού) όσο και ερημικούς κολπίσκους εάν προτιμάτε πλήρη απομόνωση. 

separator
separator
  • Η λειτουργία του Ξενοδοχείου μας έχει εναρμονιστεί με τα Ειδικά Υγειονομικά Πρωτόκολλα που ορίστηκαν με την υπ'αριθ. 1881/29-5-2020 (ΦΕΚ Β΄2084/2020) Απόφαση των Υπουργών Υγείας και Τουρισμού με σκοπό την προστασία της Δημόσιας Υγείας λόγω του COVID-19.
  • Συνακόλουθα, έχει χορηγηθεί στο Ξενοδοχείο μας από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, το Σήμα Πιστοποίησης "Health First" με εξατομικευμένο Πρωτόκολλο Υγειονομικού περιεχομένου σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. και του Υπουργείου Τουρισμού.